1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otworzylem konsole i czy bedzie serwis?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez PatrixOK, Grudzień 7, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Narazie nie mam zadnych bledow typu rrod tylko chialbym sie juz upewnic w jednej sprawie... otoz na weekend mialem takie nudy ze az muchy lapalem ;/ no i postanowilem sobie otworzyc xbox'a z ciekawosci .. No i ta plomba pod faceplate jest nie tknieta... ta srebrna plombe kot porwal... a na napedzie ja porwalem ;/. No i na tyle gdzie sa te zaczepki widac tak troche ze bylo majstarkowane... ale dam foto http://img101.photolava.com/2009/12/07/dsc01079-1s63il8h.jpg No i jeszcze jedno... ile kosztuja te 2 plomby?
    Z gory dziekuje

    EDIT: Aha no i oczywiscie przerobki nie mam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Te zaczepy troche zjechane ale jak byś kupil plombę to może by przyjeli. No chyba, że każda plomba ma jakiś nr przypisany do danej konsoli czy coś. Tego akurat nie wime.
     
  4. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na zadnej z plomb nie ma numeru zadnego... no tylka ta pod faceplate ale ta akurat mam. A jakbym wymienil obudowe??? TO jak by to bylo z numerem seryjnym (ta naklejka z tylu konsoli?)
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    No logiczne ze nie zgadzalby sie SN-.-?


    Tylko nowe plomby,oni patrza wlasnie na zatrzaski,myslicie ze to idioci ktory nie wiedza o handlu plombami?
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może być ciężko bo widać ewidentne próby majsterkowania przy otwieraniu. Ale mogą przyjąć.
     
  7. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak tylko ze im chyba chodzi tylko o to czy konsola nie byla otwierana do Flashu... a mam lite-on'a i flash'a nie bedzie to moze i dali by spokuj...
     
  8. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    trochę sobie na broiłeś tym śrubokrętem ale zawsze możesz spróbować może się uda
     
  9. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak coś to mogę ci odsprzedać plomby
     
  10. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    uda się, jak przyjmują zflashowane liteony to i to przejdzie
     
  11. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    tak tylko flasha nie widać na pierwszy rzut oka a to aż po oczach wali
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dokladnie,jak masz flash i 0 sladow to nawet nie beda sprawdzac,a jak masz slady otwierania to od razu beda sprawdzac


    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum