1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Out of memory 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Peter71, Czerwiec 5, 2014.

  1. Peter71

    Peter71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Niestety nie mogłem założyć tematu w innym dziale chyba odpowiedniejszym do mojego problemu więc zakładam tutaj.
    Problem jest taki że jak gram w COD Ghost w sieci to nie ma żadnego problemu natomiast ostatnio chciałem przejść od nowa kampanię i niestety wyskoczył napis "out of memory 2" wcześniej nie było takiego błędu bo juz raz kampanię przeszedłem. Odinstalowanie gry i zainstalowanie ponowne nic nie dało.
    Co ciekawe kiedy odinstaliwałem grę i włączyłem bez instalowania na dysku twardym gra uruchamia się bez problemu trochę to dziwne.
    Może ktoś spotkał się z podobną sytuacją i wie jak rozwiązać ten problem ?
    Pozdrawiam



    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczyść pamięć podręczną konsoli nawet 3x i po każdym reset konsoli.
     
  4. Peter71

    Peter71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pamięć podręczną oczywiście czyściłem ale tylko raz reset też robiłem ale też tylko raz, rozumiem że reset robi się trzymając przycisk włączenia konsoli przez około 10 sek.


    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, rest to wyłączenie i włączenie konsoli, zrób format HDD w konsoli ew przywróć ustawienia fabryczne ewidentnie coś się posypało w oprogramowaniu.
     
  6. Peter71

    Peter71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Właśnie formatowania dysku chciałem uniknąć ale jak nic innego nie pomoże to trudno zrobię jak mówisz. Dzięki za szybką odpowiedź. Jak tylko uda mi się naprawić ten błąd dam znać.
    Pozdrawiam.


    Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum