1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

out of range monitor xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crrapaco, Grudzień 19, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. crrapaco

    crrapaco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z out of range monitor xbox 360. Podłączam xBoxa za pomocą hdmi/vga co mam zrobić prosze o pomoc .

    kablem podłączam do monitora LG FLATRON L1718S
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zresetować ustawienia rozdzielczości. Podczas uruchamiania konsoli trzymaj na padzie RT+Y
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sygnał wychodzi poza częstotliwość monitora, on ma np 85Hz max a tu podane jest 100... Zresetuje ustawienia ekranu może wtedy tylko tym problem ze kombinacji przycisków jest od groma.
     
  5. crrapaco

    crrapaco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to zrobić

    EDIT:

    tylko że jak dostałem ten kabel to sobie normalnie grałem tylko ze zmieniłem rozdzielczość i juz wiecie co :D i jest tez napisane 67.5 Hz / 60Hz

    daje link co wyskakuje : https://imageshack.com/i/myr3v6j

    Eytuj posty - nie pisz jeden poddrugim - #Jabar
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisałem Ci w poście #2 , jeśli nie pomoże to podłącz pod jakiś TV i zmień rozdziałkę.
     
  7. crrapaco

    crrapaco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jabar juz ok dzięki trzeba było dłużej przytrzymać :D
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pomogło ?? - no to zamykam :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum