1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pac Man

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez beFamousx, Grudzień 26, 2010.

  1. beFamousx

    beFamousx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków (;
    Witam, interesuje mnie Pac-Man na xbox 360 slim bez przeróbki, dostane go gdzies ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. BuByPl

    BuByPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    poszukaj na goglach "pac man no jtag" powinno być. Albo na xbox iso
     
  5. beFamousx

    beFamousx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków (;
    ale na xlive jest za ms a jak bym chciał darmowego i pełna wersje.
     
  6. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musiałbyś mieć ixa z jtagiem. Takowego nie posiadasz, więc pozostaje zakup ms points na allegro, bądź gra w demo.
    Kolega @BuByPl może mieć rację i faktycznie jest taka wersja. postępuj wg jego rad:)
     
  7. beFamousx

    beFamousx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków (;
    a w demo moge zdobywać gamepointy, bo głownie oto mi chodzi ?
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Do grania w pełne wersje gier arcade nie potrzeba JTAG ani innej przeróbki . Trzeba mieć tylko pendriva , grę , przypisany do niej profil i połączenie z XBL .
     
  9. beFamousx

    beFamousx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków (;
    pen - do przeniesienia gry
    gre - sciagnieta z internetu
    profil - do otworzenia gry
    xbl - to nie wiem
    tak ?
     
  10. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    XBL to połączenie z Xbox Live czyli podłączenie konsoli do internetu .
     
  11. beFamousx

    beFamousx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków (;
    no to wiem, ale po co mi to do PacMana ?
     
  12. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Ponieważ aby zagrać w pełną wersję gry arcade ( z profilem ) pobranej z np. tutejszego działu download musisz być połączony podczas gry w taką grą arcade do XBL . Taki jest wymóg , inaczej nie będziesz mógł zagrać w pełną wersję . No chyba że masz JTAG .
     

Poleć forum