1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Paczka hd bf

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez asdfmaniek, Sierpień 9, 2013.

  1. asdfmaniek

    asdfmaniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, w końcu, udało się! Podłączyłem xa pod live, szczęśliwy z zakupu bf3 i nagle kurde kolejny zonk, nie mogę zainstalować paczki hd... 4gb-.- Czy znalazł się już sposób na zainstalowanie tej paczki czy gra na mojej konsoli już jest skazana na porażkę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Trzeba kupić dysk

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. asdfmaniek

    asdfmaniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jest jakaś kpina... . Od jakiegoś czasu ładuje cały czas kasę w tą konsolę a nawet nie mogę normalnie pograć... :/
     
  5. BartekW97

    BartekW97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale chyba nic się nie stanie jak narazie pograsz na nie hd? Ja kupiłem przedwczoraj BF3 i nie zainstalowałem tej paczki również bo też mam 4gb konsole. Zamiast tego HD zostaw sobie miejsce 2 gb na aktualizacje do multiplayer. Chyba, że nie będziesz grał na multi. Pozdrawiam !

    Edit: Jak co to bez tej aktualizacji na multi da się grać ;)
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to trzeba bylo pomyslec i kupic konsole z dyskiem...
     
  7. asdfmaniek

    asdfmaniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No coś Ty? :D Uwierzysz że do takiego samego wniosku doszedłem kilka minut temu? :D
     
  8. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    No tak to już jest jak ludzie nie myślą :)
     
  9. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    czlowiek ktory nie mysli traci 2 razy :D kup dysk uzywany na allegro mozna tanio wychaczyc
     
Wczytywanie...

Poleć forum