1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Paczka - poczta polska

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Basteczeq, Czerwiec 7, 2010.

  1. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam, mam mały problem zamówiłem pewien przedmiot i paczka przyjdzie poczta poprosiłem o numer nadawczy i dostałem lecz jest to ok. 20 liczb, i tu moje pytanie które z nich mam wpisać bo jak wpisuje wszystkie to niestety nie działa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Żeby się dowiedzieć kiedy paczka będzie i gdzie jest
     
  5. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poczta polska nie ma opcji monitorowania. Tylko Kurierka.
     
  6. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  7. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może poczta coś nowego wprowadza. Ale działać i tak nie będzie. Nie wymagaj tego od poczty i tak mają śmieszne ceny.
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Basteczeq, nie czepiaj się ponieważ jest to testowa wesja więc wprowadzili ją nie dawno i pewnie o niej nie wiedział. i w dodatku testowa więc sam musisz popróbować chociaż może nie działać.
     
  9. Tid7

    Tid7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    1
    Dzieki za info w sumie wszystko widać elegancko na 3 paczkach które sprawdzałem:)
    Numer powinien wyglądać tak:
    00357007733027790578 (celowo zmieniłem parę cyfr więc może nie działać)
     
  10. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Wszystko działa brałem paczkę z Hong Kongu i po stronie Poczty Polskiej było widać wpisy, że paczka jest zarejestrowana w Polsce. Tylko nie wiem jak to się ma do paczek wysyłanych w Polsce
     
  11. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    no np ja swojej paczki nie widzę tam, a wysłana w Polsce - z Kujaw gdzieś do Krakowa. Natomiast czytałem w jakimś portalu, że właśnie strona wschodnia ma jeszcze problemy z wdrażaniem tego programu, mam nadzieję, że to właśnie dlatego paczki nie widać w trackingu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum