1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

paczka tekstur do BF3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pecik94, Listopad 3, 2011.

  1. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ściągnąłem tekstury HD do BF3 poniewaz nie mialem czasu sciagac calej plyty multi player.
    Teraz pytanie mam plik 454109000000000 co teraz z nim zrobic wrzucic na pen drive i co dalej? Jak go wgrac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Tworzysz folder musiz mieć strukturę folderów content-0000000000000000-45410950-00000002- i tutaj dopiero plik 4541095000000000.

    Motałeś się więc upnąłem Ci strukturę folderów. Do ostatniego z nich wrzucasz plik o którym mowa.
    Download Content.rar for free on Filesonic.com

    Formatujesz pena w xbox 360,
    Póżniej pobierasz program USBXTAFGUI.rar
    Otwierasz go. Wybierasz zakładkę file- open usb storage. i w folder u dołu wrzucasz (przenosisz) metodą podnieś upuść folder content z całą zawartością.
    Jak zakończy sie wstrzykiwanie bierzesz zakładkę file- close usb, czy jakoś tak.

    Wkładasz pena do xboxa i przenosisz tekstury na dysk.
     
  4. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w File> jest tylko Open Device klikam to i nic sie nie dzieje potem jak proboje przeniesc Content to nie mozna go przeniesc do tego okienka. Co jest ?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Open first usb drive jest po open device i to trzeba kliknąć:D
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i w co teraz to wstrzyknac w Data partiotion czy w Cache Partition ?
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    W to niżej. Nie mam teraz pena więc nie powiem Ci. W to niżej wstrzykujesz i gitara:D
     
  9. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    robie wszystko tak jak trzeba i ciagle jest injecting i sie nei zrzuca ;/ co jest grane ?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a masz wystarczajaca ilosc miejsca??
     
  11. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak mam wolne 4 gb a to wazy tylko 1.5.
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    kto w ogóle doradzil XTAFGUI do tak dużego pliku???

    Użyj Horizon i zakończ te tematy
     
  13. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam wlaczony ten HOrizon jak wrzucic przez niego bo nie ogarniam go wcale.
     
Wczytywanie...

Poleć forum