1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Paczka textur Battlefield 3 i xbox 360 slim 4 gb

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez rafcio.b@op.pl, Styczeń 5, 2012.

  1. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bardzo chętnię pograł bym w tego Battlefielda na mojej konsoli ale ostatnio czytałem różne artykuły na temat tego , że jest trudność z zapisem owych tekstur Battlefield 3: Problem z 'HD Texture Pack' na Xbox 360 Slim 4GB Wiadomo kiedy problem zostanie rozwiązany? Bo szukałem w sieci ale nic nie mogłem znaleźć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma żadnej trudności z zapisem tylko poprostu się nie da. Musisz mieć dysk konsoli a nie skonfigurowany.
    Nie wiem jak bez, ale z zainstalowanymi teksturami Battlefield wygląda bardzo ładnie moim zdaniem.
    I polecam zakup dysku, naprawdę warto
     
  4. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    coś piszą , że EA ma coś z tym zrobić. Ale tak czy siak pewnie niedługo będzie trzeba kupić dysk. Myślę , że w coraz większej ilości gier zaimpletują takie rozwiązanie bo w tym roku wychodzą produkcje o bardzo złożonej grafice(Far Cry 3, GTA V czy nawet nasz Wiedźmin)

    może był jakiś patch czy coś?
     
  5. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Parę tygodni temu kupiłem dysk właśnie żeby zagrac w Battlefielda 3 bo wtedy nie było sposobu żeby uruchomić inaczej, nie wiem jak jest teraz, może coś planują, ale jeżeli do tej pory tego nie zrobili to nie wydaje mi się żeby coś się urodziło
     
  6. matmal77

    matmal77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mma pytanie czy w tym battlefield 3 gadaja po polsku?czy tylko napisy ?
     
  7. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Po polsku
     
Wczytywanie...

Poleć forum