1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad bezprzewodowy nie dziala!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pedobear, Listopad 3, 2010.

  1. Pedobear

    Pedobear Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zebrzydów
    Witam mam problem z padem do xboxa 360 elite 120 gb , posiadam dwa pady jeden orginalny czarny a drugi dokupiony w zestawie z gra halo 3 odst, przez rok wszytko grało mogłem grac ze znajomymi na 2 padach ale teraz mam problem bo dziala mi tylko orginalny a ten drugi (oraz inne podłaczane ) nie działaja , świeci sie lampka ze jest podłaczony ale nie tak jak w oeginalnym tylko miga prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może czas zmienić baterie?
     
  4. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Jeżeli drugiego pada kupiłeś w zestawie z Halo 3 ODST, to wnioskuje, że to też jest ORYGINALNY pad... Rok normalnie grałeś powiadasz, bez wymiany baterii? Staryy... ja nie wiem co to za paluszki, ale chyba zasilane są paliwem rakietowym. Wymień baterie, instrukcja obsługi nie gryzie.
     
  5. Pedobear

    Pedobear Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zebrzydów
    Myslisz ze tego nie robilem? tak to bym nie pisal... skoro napisalem ze sie sieci to nie wina baterii , i do tego sprawdzalem na innym padzie pozyczonym i mial inne baterie ...
    a pomysl tez ze orginalny to znaczenie ze byl w zestawie a nie kupiony osobno...
    jak nie masz pomyslu to nie pisz
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum