1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad bezprzewodowy problem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kris89, Sierpień 22, 2009.

  1. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Mam problem z padem, a mianowicie brak zadnych oznak zycia. gralem sobie spokojnie w wolverina i wylaczylem konsole. jak wlaczylem ja ponownie pad juz niechcial sie podlaczyc, zadnej reakcji. sprawdzalem na kablu play & charge i na bateriach. macie jakis pomysl ? pad nawet nie spadl na ziemie (tzn podczas tej gry ;p )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elempl

    elempl Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    dzwoń do ms z reklamacją dostaniesz nowego :)
     
  4. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    chetnie, ale niemam gwarancji.
     
  5. xCinek

    xCinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    spróbuj go od nowa przyłączyć do xboxa, tzn tym przyciskiem na konsoli O)) a później tym samym na padzie
     
  6. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    nie problem z podlaczeniem, a z wlaczeniem. zadna dioda niezapala sie ani na sekunde
     
  7. Silvestris

    Silvestris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja też mam włąśnie mały problem z padem. Połamał mi się prawy analog, ale pad działa. Czym mogę rozkręcić pada by jakoś zrobić ten anlog? Bo zwykłym śrubkrętem nie da rady
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Torxem pewnie 8 lub 10
     
  9. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Pada mozesz rozkrecic bez najmiejszych klopotow zwyklym plaskim srubokrentem odpowiedniej wielkosci :p Musisz tylko wypilowac male wglebienie w srubokrecie pasujace do "dzyndzla" w srubce. Wiem bo sam tak rozkrecilem mojego pada. A co do tego analoga to wydaje mi sie ze wystarczy go skleic kropelka i po klopocie ..
     
  10. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    A czy jest jakieś profesjonalniejsze narzędzie do tych padów.:)
     
  11. ZonkMan

    ZonkMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja tak miałem, musisz wyciągnąć i włożyć baterie, powinno działać
     
  12. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Myślisz że tego nie zrobił ?
     
  13. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Piszę wyraźnie czym rozkręcić pada? Śrubka wygląda jak torks ale ma w środku łebka jakiś bolec.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo to taki torx kupiłem go, po 2 h szukania na mieście
     
  15. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    A jak się fachowo nazywa?
     
  16. ops2

    ops2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TorXboX360........:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum