1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pad ciagle swieci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kingdiamond, Grudzień 18, 2010.

  1. kingdiamond

    kingdiamond Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem pada jest oryginalny ale nie mogę go zsynchronizować gdy go włączę 4 diody które powinny migać cały czas się świecą na zielono. Raz mi się udało go na chwile zsynchronizować ale po jakiejś minucie znowu wszystkie 4 diody się zaświeciły i koniec. Tak jakby się zawieszał, w czym możne być problem. dodam ze to jest drugi pad. Na pewno nie chodzi o słabe baterie bo w pierwszym padzie one działają bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przytrzymaj przycisk od synchronizacji na konsoli i na padzie jak sie zsynchronizuje to bedzie dzialac.
    Jezeli to nie problem ze slabymi bateriami to mozliwe ze jest uszkodzony modul RF.
     
  4. kingdiamond

    kingdiamond Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic to nie pomaga. udalo mi sie raz go zsynchronizowac ale po chwili znowu sie wszystkie 4 diody swiecily
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli kupiles tego nie dawno to postaraj sie go oddac lub wymienic na inny, bo ten prawdopodobnie jest uszkodzony.
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Skoro jesteś pewny , że wszystko dobrze zrobiłeś , nie pozostaje nic innego jak oddać na gwarancję tego pada.
     
  7. kingdiamond

    kingdiamond Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jestem pewny ze wszystko jest ok bo mam 2 pady i widze jak zachowuje sie ten piewszy i co sie dzieje z tym drugim nowym. na chwile go konsola widzi a po chwili znika. pada kupiem wczoraj i raczej nie powinienem miec problemow z gwarancja. a tak swoja droga to synchronizacja nie jest az tak skomplikowana zeby cos tam spascic.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gwarancja M$ na akcesoria w tym kontroler jest na rok.
    Lepiej spruboj dogadac sie ze sprzedawca. Mysle ze w ten sposob szybciej zatatwisz sprawe.
     
  9. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Więc reklamacja jedynie.
     
  10. kingdiamond

    kingdiamond Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. pasha

    pasha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprowadzają pady i niby są używane ale są jak nowe :D

    i tanio kosztują :D
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wersja OEM.
    Jest tansza, bo powinna byc sprzedawana z konsola lub w jakims boxie z czyms innym.
     
  13. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    baterie wymien w padzie :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum