1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad do xbox one.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kruszon16, Czerwiec 15, 2015.

  1. kruszon16

    kruszon16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    Witam. Posiadam dodatkowy pad Wirelles Logitech F710. Czy jest opcja aby zadzialal na moim xbox one czy raczej jest to niemozliwe ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. olseno105

    olseno105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ten kontroler jest kompatybilny wyłącznie z komputerami PC. Niestety nie da rady na nim pograć na XONE.
     
  4. dawid07051994

    dawid07051994 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2015
    Posty:
    259
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Zgadza się jak napisał kolega w/w ten pad nie zadziała na Xone wyłącznie PC
     
  5. zielonalatarnia

    zielonalatarnia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To mogę potwierdzić z autopsji. Z xboxem kupiłem sobie od razu 3 pady, z myślą że ten z domu zadziała, a tu lipa. Trzeba było po sąsiadach latać, bo piwko kupione, więc turnieju przełożyć nie można :) A miałem właśnie ten model. W sumie to dalej mam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum