1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad do xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kiczi Mahmet, Kwiecień 23, 2011.

  1. Kiczi Mahmet

    Kiczi Mahmet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pewien problem- ostatnio zepsuły mi się niektóre klawisze w padzie. Tzn muszę mocniej wciskać "RB" żeby działało i do tego czasami jak wcisnę "Y" to mi się zaklinuję. Moje pytanie brzmi da rade to naprawić ?:>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    specjalny torx Ci jest potrzebny żeby rozkręcić obudowę . A Y spróbuj wyczyścić wokół niego może syfu troche naleciało i się zacina .
    p.s mam to samo z lb :p .
     
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    albo jak masz gwarancje na akcesoria to wyślij do microsoftu to Ci przyślą nowego
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie przysla bo gwarancja nie obejmuje takich rzeczy... najpierw przeczytaj jakie sa warunki gwarancji, jedyne wyjscie to rozkrecic i wszystko dobrze wyczyscic najlepiej benzyna i bedzie dzialac
     
  6. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    No właśnie widać jak się znasz. :) Gwarancja M$ obejmuje akcesoria, ale tylko na 1 rok. Więc jak ma jeszcze gwarancję to może słać. :)
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wystarczy torx 8,musisz powyłamywać śrubokretem płaskim te bolce w każdej śrubce, wtedy odkręcisz normalnie.
     
  8. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    sam byś najpierw poczytał a nie gadasz głupoty i jeszcze mnie za to karcisz ;/
     
  9. Woomeer

    Woomeer Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrołęka
    Ja bym na twoim miejscu kupił drugi pad nie lubię grzebać w śrubokrętem w konsolach itp.
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    wiesz nie każdy sra kasa żeby kupować nowego pada ;/
     
  11. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    ALE PROBLEMY MACIE rozkręć wyciągnij płytkę a resztę obudowy z klawiszami i z gałkami pod Zlew i wodą wymyj potem włóż płytkę i zakręć, ale problem ja też tak miałem to rozkręciłem wymyłem i jest Git do tej pory.
     
  12. Groszq

    Groszq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie, również polecam to rozkręcić i bardzo uważać. Albo odeślij. Ja zadzwoniłem do MS i przysłali nowego.
     
  13. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozkręcenie pada to nic trudnego a co do kolegi wyżej .... czy mi sie wydaje czy z twojej wypowiedzi wynika ze ty zadzwoniłeś tylko i przysłali Ci nowego pada za free ?
     
  14. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zgadzam się, co do tematu to mi też sie tak działo okazało sie ze dookoła przycisku było pełno syfu bo nigdy go nie czyściłem. wytarłem wilgotna ścierka i włożyłem zpowrotem i problem zniknał co do Bumperów to jest to częsty problem tych padów. Mi nie dział LB - musze go na maxa mocna wciskac tutaj chyba nic nie pomoże.
     
  15. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozkręć pada bo to żadna filozofia ino potem uważaj zebyś go tak samo dobrze złozył
     
Wczytywanie...

Poleć forum