1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PAD do xboxa problem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Simo, Maj 4, 2012.

  1. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Witam kupiłem z allegro pad, no jakoś nie chce zadziałać to znaczy naciskam na kółko świecą sie diody ale nic wiecej sie nie dzieje. Naciskam na ten guzik maly to te diody albo sie kręcą w kółko a jak jeszcze raz nacisne to wszystkie diody na raz tak pulsują ale nic wiecej sie nie dzieje.

    Macie jakieś pomysły ?? A może pad po prostu wadliwy gościu mi wysłał ? Normlanie czekałem na niego prawie 2 tygodnie a tu jeszcze zonk. Normalnie gościu wymaluje taki komentarz aż go zczyści.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zsynchronizuj go z konsola... najpierw przycisk taki maly na konsoli a potem ten maly na padzie
     
    1 osoba to lubi.
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A na konsoli wciskasz przycisk do synchr ?
     
    1 osoba to lubi.
  5. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    No właśnie na konsoli nie naciskałem :p zaraz sprawdze

    EDIT:
    OK działa :p na konsoli guziczka nie nacisnełem. Wszystko wporządku dzieki za pomoc

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum