1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad i diody

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jonasz1994, Styczeń 2, 2010.

  1. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Mam problem z padem poniewaz migaja mi sie diody 1-4 a potem 2-3 tak czalay czas przez chwile a potem jest normalnei czyli 1 a na konsoli swiecy sie tylko 1 dioda o co chodzi ale pad dziaal i wszystko gra
    Konsolka nowa nie przerobiona na gwarancji
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fincz

    fincz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oznaka słabych baterii
     
  4. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a teraz swieci na konsoli sie dioda 4 a nie 1 prubuje podlonczyc od nowa pada ale czzaly czas to samo
     
  5. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    teraz jak sprawdzam to mam jeszcze polowe bateri a cały czas sie swieci
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W moim padzie to tez swieci juz od "3 kreski" ale z takim bajerem ze przy slabych bateriach sie przelacza z 1 na 4 kontroler to sie jeszcze nie spotkalem moze sprobuj na nowo zsynchronizowac konsole i pada
     
  7. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    to baterie ! tez tak wiele razy miałem na konsoli pokazywało mi że mam jeszcze pół baterii a rozłączało mi pada Ale na początku miałem tak samo jak ty :)
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zawsze będzie pokazywało źle ten pasek stanu baterii. Chyba, że masz ten zestaw z Play & Charge
     
  9. Konradiv

    Konradiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    A co do diod w konsoli, wyjmij płytę, włącz konsolę i pada i postaw go (włączonego), a później go połóż. TYLKO PŁYTĘ WYJMIJ Z KONSOLI!!! U kuzyna źle się diody ustawiły gdy leżał (miały się świecić 1 i 2 a świeciły się 2 i 3). Po przechyleniu konsoli się poprawiło.
     
  10. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    ok dzieki dzis sprawdze i dam znac czy cos dało a jak robie ten guzik na konsoli na na padzie do szukania pada to wsieci sie wszystko dobrze i po chwili to samo ale sprzwdze wasze sposoby i dam znac a jak nie to pujde jeszce wyminiec baterie i sprawdze czy cos sie poprawi a jakie polecacie akumatorki do pada bo mi baterie poszly w 2 dni grania
     
  11. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    tak tylko ze moja konsolka czały czas stoi ale mozna to tez zrobic jak stoi z tym jak lezy ??
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    odłącz ja poczep żyroskop się ustabilizuje i będzie dobrze pokazywał pady. Tyle w tym temacie
     
  13. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    jaki zyroskop i co sie ustabilizuje ??
     
  14. Orth

    Orth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Resko - Szczecin - Berlin
    żyroskop odpowiedzialny jest za odpowiednie wyświetlanie diud od padów jak stoi to będzie palić się jakoś tak
    | |
    | |
    x o
    o o

    a jak będzie leżeć to będzie tak

    - - x o
    - - o o

    ogarniasz?

    A co do baterii w padzie to jeśli masz wkładkę na baterie lub akumulator zamiennik to nie sugeruj się energią pokazywaną w podręcznym menu ponieważ akumulator/ wkładka nie nie ma tych 4 styków które odpowiadają za komunikacje z PC (za pomocą kabla) i pokazywanie odpowiedniej ilości energii na baterii

    jeśli masz zamiennik to czasem może być tak że akumulator lub baterie są już prawie rozładowane a w menu będzie pokazywać wyczerpaną dopiero jedną kreskę.
     
  15. Rafkon27

    Rafkon27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!mam taki problem a dokladnie to chodzi oto ze pad w czasie grania nie chodzi mi w lewo a gdy nie gram pad chodzi ok wiec nie wiem czy to jest problem z konsola czy z padem!jesli jest ktos w stanie mi pomoc to dzieki
     
  16. Orth

    Orth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Resko - Szczecin - Berlin
    a sprawdzałeś z innymi pozycjami czy tylko na jednej grze? może zsynchronizuj pada z konsolą jeszcze raz ( o ile da się, a chyba się da)
     
  17. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Wymień Baterię
     
Wczytywanie...

Poleć forum