1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad i konsola (X360S)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Greeen, Lipiec 21, 2012.

  1. Greeen

    Greeen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Nie dawno wysłałem konsolę na przeróbkę (lt 3.0). Gdy przyszła nie korzystałem około miesiąca z niej bo nie miałem jeszcze kopii gry. Jeden pad dziwnie miga, a drugi działa normalnie. O co chodzi ? Tu filmik: Xbox 360 - Problem - YouTube Konsola jest prawie nowa, ma rok używana zaledwie kilka razy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Zsynchronizuj pada z konsola.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Ja obstawiam na rozładowane baterie. ;D
     
  5. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włóż nowe baterie i przytrzymaj ten guziczek u góry pada :)

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    tylko ten guzik na konsoli też naciśnij żeby diody mrugały na konsoli w kółko
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Proste... Jeden pad ma rozładowane baterie (Ten co miga) Drugi ma dobre :D A z konsolą są zsynchronizowane :D Przecież pokazywał na filmiku że na konsoli świecą 2 diody :)
     
  8. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    No właśnie, przcież na konsoli pokazuje, ze opdłączone są 2 pady, więc poco synchronizowac...Takie "mruganie" oznacza, ze baterie długo nie "pociągną"...
     
  9. Greeen

    Greeen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie. 3 razy po zapisie gry w wejściu do MENU (naciśnij start) konsola i pad zawiesiły się nawet, gdy wyłączę pada do na konsoli pokazuje, że jest włączony. Muszę wyłączać ręcznie.
     
  10. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Troche dziwna składania i nie wiele zrozumiałem z tego co napisaleś :*(
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No oznacza, ze sie zawiesiła.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. PanBanan

    PanBanan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi tak od nowości pady migają myślałem na początku słabe baterie ale nawet na świeżych to samo się działo nie przejmuje się tym od roku i nic się nie dzieje , raczej nie masz się czym przejmować
     
  13. Greeen

    Greeen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi oto, że kilka razy po zapisie gry wejściu do menu (tego gdzie pisze NACIŚNIJ START) pad i konsola się zawiesza. Dlaczego? Ona jest prawie nowa.
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli to kopia gry to wina płyty zapewne.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum