1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad i Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matiasik, Luty 8, 2010.

  1. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    1.Mam problem z xbox'em ponieważ mam kable z 5 wejściami a mój telewizor ma tylko 3 wejścia i próbowałem podłączyć ale obraz skacze , a u kuzyna podłączyłem do jego monitora i on akurat miał 5 wejść i u niego działało i teraz pytanie czy muszę kupić nowe kable do xbox'a żebym mógł go podłączyć do telewizji czy jest jakiś inny sposób ?


    2.Niewiem czemu ale pad od xbox'a nie chcę mi działać palą sie światełka ale żaden przycisk nie chcę działać.

    P.S Niewiem czy dałem w dobrym temacie ale w innych nie mogę tworzyć tematów.

    Z góry Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    a zobacz z tyłu telewizora, jeżeli nie masz to będziesz musiał kupić kabel pod wejście audio video, bo ten co kupiłeś to jest pod component, różnią się tym że component ma 5 wejść a audio video ma 3 wejścia i owiele gorszy obraz.
    Wejż wyciągnij paluszki z pada (i oczywiście je włóż z powrotem .), i wyszukaj ponownie przez x'a
     
  4. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Z tyłu nie ma wejścia tylko są z przodu ;/

    Edit : czytałem gdzieś , że podobno te kółeczko w padzie trzeba równocześnie włączyć z konsolą. Czy to prawda ?
     
  5. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
  6. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Tylko ja mam kolory : czerwony , biały i żółty a to co ty przesłałeś to tam jest : czerwony , żółty i niebieski .

    Edit : i ty przesłałeś z kategorii xbox a nie xbox 360
     
  7. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    kabel który masz jest dobry !!!

    podłącz do TV (z przodu TV) kolory które są jednej wiązce czyli żółty ,czerwony i biały

    a pada trzeba zsynchronizować z konsolą

    [​IMG]

    .
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Kabel który masz rozdziela się na dwie grupy w połowie. W jednej grupce maszs żółty czerwony i biały. Podepnij je do telewizora i musi działać, chyba że jak obraz skacze to może też być wina tv, bo pewnie nie obsługuje 60hz. A jak przełączysz na 50 (na którym powinno być ok) to więkrzość gier nie pójdzie.

    A jaki masz tv (model dokładnie) ?
     
  10. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
  11. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha to sorry, ja raz taki kabel miałem i podłączyłem do telewizora, to miałem obraz czarno biały.
     
  12. xPnsRx

    xPnsRx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam pytanie mam kabel pod TV podłączony kostką ale ten sam kabel jest rozgałęziony i druga końcówka to 3 kolory niebieski , zielony i biały. Ta końcówka jest do czegoś potrzebna ?
     
  13. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    do podlaczenia do LCD lub PLAZMY ,dzieki czemu mamy FULLHD
     
  14. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Mam telewizor LG ale niewiem dokładnie jaki model później wam powiem dokładnie jak znajde papiery od niego.

    A i czy tego pada trzeba ciągle tak synchronizować ?
     
  15. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie tylko 1 raz i powinno caly czas dzialac
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Kabel masz dobry, jest to kabel composite (czerwony, biały, żółty) przyczym czerwony i biały to sygnał audio a żółty to sygnał video jakość obrazu będzie o wiele gorsza niż na componencie HD (czerwony, biały, czerwony, zielony, niebieski).
    Co do pada wystarczy raz synchronizować z konsolą, co do włączania pada i konsoli jednocześnie aby się połączyli to nie prawda, ja konsole włączam z pada :)
     
  17. sultan-kosmitow

    sultan-kosmitow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hehehe, z tymi padami to niezłe jaja są, kupiłem raz w stanie idealnym, jade do domu, odpalam konsolke a padzik martwy...X sie pali i nic więcej. Troche mi ciśnienie skoczyło bo jak to płace i nie działa...Długo się nie zastanawiając, chwyciłem telefon i wykręcam numer do sklepu i od razu tłumacze ze kupiłem i to jakiś bubel jest!!! Na moje nieszczęście odebrała jakaś miła Pani i łągodnym głosem zapytała czy zsynchronizowałem pada z konsolą....wiecie jak się wtedy poczułem...."kobieta mnie bije" hahahaha. Swoją drogą powinni dodawać jakąś instrukcję.
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    instrukcja kolego jest dodawana ale do padów w blistrze :) a nie do wyjmowanych z konsol
     
  19. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Tylko , że ja mam biały i czerwony do audio a do video niebieski i zielony ...
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    masz 5 końcówek ?
     
  21. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Ja mam 6 końcówek.
    A tu jest instrukcja podłączenia: (ang. są obrazki)
    No image appears on your TV or monitor when you use your Xbox 360 console
     
Wczytywanie...

Poleć forum