1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PAD, jak kotoś sie zna to zapraszam

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dybao2, Wrzesień 15, 2011.

  1. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam xboxa 360, czy na padzie do tej mojej konsoli pogram jakims sensorem ruchu, bo z tego co pamietam to chyba dało sie grac w golfa, w kregle na samym padzie bez kinecta
    Z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fajkel

    fajkel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    Pad od Xboxa nie ma żadnych czujników ruchu.
     
  4. shaxini

    shaxini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wtedy pad musiał by być wyposażony w sensory.
    Musiałeś coś pokręcić albo ktoś Ci źle powiedział :)
     
  5. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Coś ci się chyba pomylio z Playstation Move,tam masz pada w kształcie pilota do tv i słuzy to jako sensor .
     
  6. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w sumie to w PS3 nie trzeba move do takiego czegoś bo jak się nie mylę to SixAxis ma akcelerometr ale mogę sie mylić
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, tyle że jest mało gier wykorzystujących sixaxis, a te co są to wykorzystują to w niektórych tylko momentach. Jak na razie najwięcej używałem go w Heavy Rain
     
Wczytywanie...

Poleć forum