1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad/Konslola

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marcioo, Październik 4, 2009.

  1. Marcioo

    Marcioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mój problem polega na tym, że nie moge włączyć konsoli padem :( Wszystko dzialało zawsze a teraz poprostu gdy trzymam ten nacisniety przycisk na padzie to sie tylko sam pad wlącza a konsola nie. Po włączeniu konsoli ręcznie normalnie chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    spróbuj innym padem, może to wina pada a nie konsoli, jeżeli z innym padem będzie tak samo to masz coś nie tak z tym "wykrywaczem" padów, więcej ci niestety nie powiem, bo się nie znam.
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Popraw temat - literówka :D

    Musisz zsynchronizować jeszcze raz pada z konsolką... Raz też tak miałem :)
     
  5. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    A co mogę poradzić na to, że nowy pad wcale nie chce się włączyć?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale włącza się ogólnie czy w ogóle ciemno?

    Bo jak ciemno to trzeba dobre baterie wsadzić:D

    Jak się kręcą zielone światełka to trzeba zsynchronizować pada z konsolą ;)
     
  7. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    Baterie są nówki na 100% sprawne. Na padzie nic się nie świeci, więc pozostaje mi chyba tylko reklamacja;/
     
  8. czakles

    czakles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nic innego nie zostaje jak reklamacje po co w nim grzebac jak jest nowy
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a baterie dobrze wsadziłeś ?
     
  10. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    :D No kupiłem nowego pada i działa bez problemu na tych samych bateriach. Tego będę reklamował w sklepie :p
     

Poleć forum