1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad mi napęd i co teraz ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edi555, Styczeń 19, 2010.

  1. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pad mi napęd samsung 1.6 none stealth i mam pytanie czy jak akupie jakiś napęd na allegro przerobiony oczywiście na 1.6 none stealt to wystarczy wyłożyć stary i wpiąć nowy czy trzeba coś jeszcze dodatkowo zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wyslij na gwarancje do M$... jesli zamontujesz inny naped to masz juz po gwarancji
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli masz niezbanowaną konsolę to spróbuj wysłać na gwarancję , ale najpierw zadzwoń do MS i zgłoś naprawę i zamów kuriera . Nawet jak masz przeróbke to raczej tego nie sprawdzą i powinni naprawić konsolę . A co do przełożenia innego napędu to nie wystarczy , gdyż trzeba do nowego napędu wgrać klucz ze starego napędu . Czy coś takiego ... :)
     
  5. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam że konsola jest zbanowana i nie posiadam gwarancji
     
  6. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    musisz szczytac klucz napędu ze starego dvd i wgrać do nowego
     
  7. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dotego potrzebuje jakiegoś sprzetu czy to gdzieśpisze na napedzie
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
  9. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Maclogan, polecam -> http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/uwaga-rozdajemy-konsole-39420.html
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A ja polecam żebyś popatrzył na datę i godzinę zanim coś podobnego komuś innemu napiszesz . Jak pisałem mojego posta nie było jeszcze posta od thomasho . Czyli od Ciebie :) Poza tym wisi mi jakieś śmieszne nabijanie postów ...
     
  11. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pisze się "padł" a nie "pad"
     
Wczytywanie...

Poleć forum