1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad mi wariuje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CrossSleet5, Grudzień 6, 2011.

  1. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    jak w temacie.
    Włączam konsolę padem zazwyczaj. Świeci się dioda 1 gracza, po jakimś czasie (różne odstępy czasowe), nagle włącza się jakby synchronizacja i świecą się diody na przemian. Jakby tracił łączność z konsolą. W grach jak gram na co-op'ie to zwyczajnie wywala mi pada z gry, w Fable 3 mam komunikat xbox'owski ''Podłącz pada'' czy coś w tym stylu.

    I tak cały czas, jedna dioda, po jakimś czasie wszystkie, znowu jedna dioda...

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 0Benek

    0Benek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie ma innego sposobu?

    Może ktoś opisać jak wygląda to ''wyślij do M$''? Z kim się kontaktować etc?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Inny sposób ? Kupić nowego pada :)

    "Wyślij do MS" wygląda tak:
    !KLIK!
     
  6. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale serio to jedyny sposób? Nie miał tak nikt takiego czegoś?

    Pytanie: jak dodzwonić się do M$ nie mając telefonu stacjonarnego?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No najprawdopodobniej coś z elektroniką pada najlepiej wysłać do nich to Ci naprawią lub wymienią :)
    No tam pisze numer i dzwonisz :) Tyle że nie masz darmowego tylko płacisz a ze stacjonarnego nie.. Jutro zadzwoń i tyle.
     
  8. TommyMoneta

    TommyMoneta Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    NL
    Myślisz, że w MS ludzie czekają przy telefonach aż zadzwoni ktoś z pytaniem, dlaczego jego pad mruga? Masz pomoc techniczną, fora itd - tam szukasz pomocy. Jeśli masz pada na gwarancji, idź do sklepu i zgłoś problem, wcześniej zmień baterie i sprawdź czy działa. Ostatnim krokiem jest wycieczka do sklepu po nowy kontroler ;)
     
  9. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może ktoś jeszcze niech się wypowie?
     
  10. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Zmien baterie, jak nie pomoze oddaj na gwarancje, ewentualnie kup nowy...
     
  11. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wy dwoje łapcie plusa.
    przełożyłem baterie i działa, widocznie to od tego. Mogłem pomyśleć o tym wcześniej.

    Dzieki

    -0Benek życze powodzenia, jeśli od razu radzisz wysyłać do M$ wszystko, łeb sobie wyślij do M$
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hah, no pewnie jak Ci tak lampki migają to znaczy że baterie się rozładowują, co prowadzi do rozłączenia pada od konsoli.
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, ale nie napisał że migają na przemian 1 4 i 3 2 czyli kręci tak zwanego "wiatraka" tylko że wszystkie mrugają
     
  14. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wszystkie cztery diody migają naraz ?!
     
  15. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poczytaj instrukcje obsługi. Jeżeli mrugają 1 i 4 a potem 2 i 3 to oznacza niski poziom baterii.
     
Wczytywanie...

Poleć forum