1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad nie łączy się z konsolą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Durioner, Kwiecień 3, 2016.

  1. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem uzywanego Xboxa 360. Miał problem z wysuwaniem napędu, toteż rozebralem konsole, udało mi się zażegnać niedogodność. Jednak po złożeniu konsoli w ogóle nie palą się diody wokół przycisku zasilania i pad nie łączy się z konsolą. Nic nie daje wciskanie przycisków synchronizacji. Przed rozebraniem konsoli pad normalnie działał, dioda świeciła, wszystko było ok. Jakieś sugestie? Mam Xbox 360 z 18.07.2008. Niestety nie wiem jaki to konkretnie model. Przerobiona jest na pewno. Output na zasilaczu to 175W, co wskazywałyby na OPUS, ale mam HDMI wejście.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moduł RF to takie małe coś o nr 12ebavk3? Bo znalazłem to właśnie przy konsoli, najprawdopodobniej wypadło podczas rozbierania.
    Da się go zamontować spowrotem?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Moduł przykrecony na 3 srubkach. Wlaczasz nim konsole, lecz skoro wspominasz juz ze cos ci odpadło od jonsoli moze miec z tym związek.

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    [​IMG]

    [​IMG]

    Poglądowo bo może się różnic w zależności od wersji.
     
  7. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pierwszym zdjęciu, w prawym dolnym rogu. Ta część znalazłem, ona wypadła
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To kwarc z modułu RF. Wymień cały moduł i bedzie dzialac.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moduł zamówiony, dam znać jak będzie działać.
    A tak poza tematem, mogę grać na piratach, czyli moja przeróbka to LT, tak? Można to cofnąć? Bo szczerze jeżeli chodzi o konsole, to nie bardzo ukierunkowuje się w granie multi, od tego mam inny sprzęt. Więc wolalbym szczerze przerobić ja na RGH. Tylko pytanie, czy się da cofnąć przeróbkę LT. Wszystkich z góry przepraszam, jestem kompletnie zielony w tym temacie. No i pytanie, ile przeróbka RGH kosztuje teraz.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 4, 2016
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jak chcesz mieć Rgh nie musisz cofać lt co do twojego pytania tak można cofnąć tylko po co??

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum