1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad nie może wykryć konsoli.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krajstof, Listopad 9, 2009.

  1. krajstof

    krajstof Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świdnica
    Cześć, jako że jest to mój pierwszy post na forum, chciałbym się gwoli wstępu ze wszystkim przywitać. Xpudło posiadam od niedawna, ale mam jeden poważny problem...

    Więc do meritum:

    We wrześniu, podczas wizyty w USA, kupiłem sobie X'a - Stosunkowo tańszy niż u nas, dlatego tam kupiłem ;) ), wróciłem, kupiłem europejski zasilacz na 220v, konsola działa dobrze.. postanowiłem dokupić drugiego pada ( bezprzewodowego ) i tutaj zdziwiłem się bardzo kiedy się okazało że nie widzi on konsoli.. ktoś wie czemu tak może być? Czy coś w konsoli trzeba poustawiać, czy to jakaś blokada regionalna? Czy cokolwiek innego? Jeśli ktoś wie co może być przyczyną takiego stanu rzeczy, byłbym wdzięczny za jakąkolwiek poradę i pomoc w tej sprawie.

    Z góry wielkie dzięki.

    Pozdrawiam

    krajstof
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wciskasz ten taki mały guziczek na padzie ?
     
  4. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Dodam, że na padzie ten guziczek musisz przytrzymać kapkę dłużej
     
  5. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak ci się już zsynchronizuje pad to później go tylko odpalasz tym dużym X .
     
  6. Mari0nPL

    Mari0nPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no i po problemie. A swoją drogą to temat powinien chyba brzmieć konsola nie może wykryć pada :D
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    dzięki @p9p za wklejenie mojej fotki - tyle się nad nią napracowałem :D


     
  8. krajstof

    krajstof Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świdnica
    Dzięki wielkie. Na prawdę mi pomogliście.. Jestem po stokroć wdzięczny.
    Jutro ja stawiam :p

    W sumie, wyszedłem z założenia że jeśli pad nie może się połączyć z knsolą, to nie może jej wykryć :p Nie wiedziałem że jakiekolwiek akcje trzeba wykonywać z poziomu konsoli :)
     
  9. tymass24

    tymass24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żnin
    :DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum