1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad od starego xboxa do nowego. Bedzie działał?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siwy96L, Styczeń 17, 2011.

  1. Siwy96L

    Siwy96L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Xboxa Premium i do niego 2 białe bezprzewodowe pady. Kupuje sobie nowego xbox'a Slim. Czy te pady do niego zadziałają?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    tak
     
  5. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Piotrek nie musisz powtarzać
    a pady wszystkie zadziałają tylko nie te z xbox1
     
  6. Siwy96L

    Siwy96L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    mozesz nawet podlaczyc pada od PS2 i bodajze od PS3 rowniez, wystarczy odpowiednia przejsciowka
     
Wczytywanie...

Poleć forum