1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad od X360 pod kompa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez borciuh, Sierpień 24, 2009.

  1. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Witam,jak podlaczyc pada od klocka do kompa?
    Mam viste i kabel play*cherge USB.. po podlaczeniu do kmpa ladnie mi pobral i zainstalowal sterownik, wykrywa go zakazdym razem jakgo Xbox360 controler a w panelu serowania w "kontrolery gier" go nie ma oraz nie dziala w grach.. ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Armagedo

    Armagedo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przasnysz
    W grach musisz pogrzebac w ustawieniach(sterowanie/controls) i zamienic sterowanie klawiatura na pada (nie wszystkie gry maja taka mozliwosc)
     
  4. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Żeby podłączyć pada od xbox 360 do kompa trzeba kupić specjalny odbiornik.
     
  6. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Tak musi kupić, ale gdy chce podłączyć go bezprzewodowo. Gdy chce przewodowo wystarczy kabel. Jak nie działa to zrób tak kliknij prawym na mój komputer: właściwości, sprzęt, menadżer urządzeń i tam wyszukaj tego pada jak znajdziesz to na niego prawym i aktualizuj sterownik może Ci wcześniej się źle zainstalował.
     
  7. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    play & charge kit jest do ladowania
    nie podlaczysz nim pada do kompa
    musisz specjalny odbiornik kupic
     
  8. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jest kilka sposobów aby tego dokonać.
    Najprostszy to "przewodowy" pad i odpowiedni soft.
    Nie zmienia to faktu ,że "bezprzewodowy" też da rade jeśli masz specjalny odbiornik.

    //Kabel play&charge Kit nie odbiera/wysyła żadnego sygnału pomiędzy padem ,a konsolą/pc jedynie ładując akumulatorki.
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jest trzeba wyciągnąć baterie i już mamy pada przewodowego oczywiście posiadając kabel play&charge
     
Wczytywanie...

Poleć forum