1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad od xboxa 360 do PCa.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez artis32, Kwiecień 8, 2013.

  1. artis32

    artis32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Przymierzam się do kupna pada od xboxa 360.
    Powiem, że będzie mi on służył do grania na laptopie, a nie konsoli.
    Z tego co wyczytałem to nie są potrzebne żadne sterowniki żeby laptop wykrył pada? Windows automatycznie zainstaluje stery do pada?
    Widziałem na aukcji, że są pady NOWE przewodowe za jedyne 86zł np tutaj NOWY PAD XBOX 360/PC PRZEWODOWY CZARNY GWARANCJA (3147418625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Czym on się różni prócz krótszego kabla od tego za 107zł NOWY PAD XBOX 360 / PC USB PRZEWODOWY BOX! FV 24H (3126956143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Jakaś podróbka?
    Aha i jeszcze jedno jakbym kupił pada bezprzewodowego to żeby grać na kablu to nie są mi potrzebne baterie tylko kabel ta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
  4. artis32

    artis32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chcę się w jakieś dodatkowe koszta.
    Dużo nie będę grał na padzie, nie przeszkadza mi kabel.
    To jak jest z tym PRZEWODOWYM? Potrzebuję jakieś przejściówki na usb? Sterowniki?
     
  5. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
  6. artis32

    artis32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    wygląda na oryginalny,ale kto to wie,teraz podróby wyglądają jak oryginały.Z tego co wiem to oryginalne Microsoftu mają długi kabel,ale dokładnie ci nie powiem.A i do przewodowego nie trzeba baterii ani akumulatorków i zakończone są usb albo taką okrągłą wtyczką do której musisz mieć przejściówkę na USB
     
  8. artis32

    artis32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    tzn. do jednych dołączają tą przejściówke a do innych trzeba sobie dokupić - musisz spytać sprzedawcę.
     
  10. artis32

    artis32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Łukasz%

    Łukasz% Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Jeżeli przewodowy to bez problemu. Musisz jeszcze ściągnąć sterownik.:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum