1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad pomocy!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ukator1525, Grudzień 30, 2011.

  1. ukator1525

    ukator1525 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Konina
    Witam kupiłem konsolę podam link:* XBOX 360 + GRA * SKLEP ! NAJTANIEJ ! GWARANCJA ! (2001139863) - Aukcje internetowe Allegro
    I nie ma do niej pada a nie mam za dużo kasy to chciałbym kupić pad :CONTROLLER PAD JOYPAD DO XBOXa X-BOX XBOX AK95 (2004852785) - Aukcje internetowe Allegro
    Problem w tym że nie wiem czy będzie pasował i działał w tej konsoli?
    Pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej nie będzie.
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    żadne inne pady nie działają i musisz dokupić sobie orginalny pad od ms biały/czarny wszystkie orginalne od ms do xboxa 360 działają . niestety trzeba od 50zl liczyć i szukać po allegro itd. ten co podałeś jest do xboxa 1 i nie będzie działał
     
  5. ukator1525

    ukator1525 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Konina
    ok dzięki.Pomogliście
    Temat do zamknięcia.
     
  6. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam takiego pad i mi dziala na slimie

    [​IMG]

    [​IMG]

    dostalem go jako 3 pad i działa bez problemu, co prawda malo go uzywam bo jest przewodowy
     
Wczytywanie...

Poleć forum