1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad przewodowy do Xbox 360 Slim?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mykola, Styczeń 7, 2012.

  1. mykola

    mykola Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Kiedyś na Allegro kopiłem sobie do PC pada od Xbox 360, takiego białego, przewodowego. Jest identyczny jak ten czarny bezprzewodowy co dali w zestawie z konsolą Xbox 360 Slim, ale ma biały kolor i kabelek z dołączoną przejściówką USB. Czy tego przewodowego pada mogę podłączyć do konsoli Xbox 360 Slim? Jeśli tak, to do którego gniazda?

    Pozdrawiam,
    Mykoła
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz - do gniazda USB.
     
  4. mykola

    mykola Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Te dwa gniazda które są z przodu za klapką to są USB? Czy do tego co jest z tyłu?
     
  5. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Do jednego z tych 2 z przodu.
     
  6. mykola

    mykola Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Te oba gniazda to USB? Bo to z lewej ma jakby ścięty róg, wygląda trochę inaczej...
     
  7. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    nie zależnie do którego USB podłączysz powinno działać ;)
     
  8. mykola

    mykola Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dzięki za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum