1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad przewodowy SAITEK RUMBLE P3200 wyłancza się sam.Czemu?:/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Akihito, Maj 25, 2010.

  1. Akihito

    Akihito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki irytujący problem z padem przewodowym SAITEK RUMBLE P3200 a mianowicie po chwili grania sam się wyłancza i zaczynają mrugać na nim te 4 diody wokół znaczka. Dopiero po wypięciu go i ponownym podłączeniu zaskakuje ale potem znów to samo:/ Dzieje się tak zarówo jak tylko on jest podpięty jak i w momencie gdy podpiety jest drugi orginalny pad Microsoftu?? Co to może być? Do którego gniazda USB najlepiej go podpiąć?? Z góry szieki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    hmm. podlacz np. pendrive z muzyka, puść muzyke, jezeli przerwie to masz coś z USB. to pozwoli wyemlimonowac blad sprzetowy.. jezeli to będzie działac, to pad jest do tylka
     
  4. Akihito

    Akihito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    muzyka z pendrivea normalnie działa a pad jest nowiutki:/
     
  5. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I co z tego ze nowiutki, moze byc lipny model albo wadliwa sztuka :/ zreszta do x'a najlepsze tylko oryginalne, to nie komputer ze kazdy pad zadziala, na pc nawet jakby nie dzialal to znajdziesz stery i problem z glowy a tak masz xboxa.
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    no to w takim razie sprzęt wadliwy.. jak masz możliwość sprawdź na innym 360. jezeli nadal ten sam problem to... oddajesz i zwrot kasy! kupuj tylko oryginalne, inne nie wchodzą w grę.z resztą sam juz sie tego dowiedziałes;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum