1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad przewodowy, sterowniki?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelbizu, Czerwiec 19, 2010.

  1. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Mam zamiar kupić pad przewodowy , link z allegro:
    PRZEWODOWY PAD XBOX 360,PC/NOWY/-SKLEP MERCURY!!! (1079163332) - Aukcje internetowe Allegro
    Czy jak podłącze do xbox360 z iXtreme lt.1.1 to konsola sama go wykryje? Czy trzeba instalować jakieś sterowniki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jakie sterowniki? Widziałeś kiedyś żeby instalować sterowniki w X360.. bo ja nie..
     
  4. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    nie wiedziałem, więc się pytam, nie bądź taki mądry, wole się upewnić
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to cię upewniam, że nie musisz. Bo nie wiem skąd ci się te sterowniki wzięły. To konsola, a nie PC.
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  7. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pad jest do konsoli przecież :D .
     
  8. Lion

    Lion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tej cenie możesz kupić na Allegro pad bezprzewodowy, nie wiem dlaczego kabel ma ci przeszkadzać.Era przewodów minęła.Zastanów się i poszukaj dobrze nawet i taniej kupisz.
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  10. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    On chce przewodowy dlatego bo można podłączyć go do PC pewnie
     
  11. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ja mam kilka padów w tym jeden przewodowy, gram nim normalnie na PC i 360 i nie potrzebowałem żadnych osobnych sterów na płytce czy coś w tym stylu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum