1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad Przewodowy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piracik11, Styczeń 29, 2011.

  1. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy Pad przewodowy może działać bez kablu ( tak jak Pad Bezprzewodowy) ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PuMFeEK

    PuMFeEK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. hucuk

    hucuk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz prostą definicje
    Pad przewodowy- kabel
    Pad bezprzewodowy- bez kabla, ale są baterie
     
  5. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem , że Bezprzewodowy jest na baterie bo takowe 2 posiadam , ale tylko z ciekawości się zapytałem :)
     
  6. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    pad przewodowy bez kabla ... dobre <hahaha>
     
  7. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    qqq - czy ktoś tu to stwierdził ? (geniusz) <lol2> pytanie to pytanie ..-.-
     
  8. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Koledzy, zdarzają się i takie pytania a pozatym może kolea tu miał wątplwości , to sie spytał ."Kto pyta,nie błądzi"
     
Wczytywanie...

Poleć forum