1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad przycisk nie działa RB pomocy

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tumispada, Czerwiec 2, 2011.

  1. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    :mad: Błagam pomóżcie od tego jesteście help:(

    Upadł mi na ziemie PAD nie działa przycisk RB w 1 serwisie za naprawę chcą 40zł a w 2 aż 50zł buu...

    mogę to jakoś sam naprawić? można domowym sposobem:(

    A i błagam jaki śrubokręt kupić do tego by pad odkręcić help :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwiecienw

    kwiecienw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    jak masz gwarancje jeszcze to oddaj:p
    ja tez to mialem:p w electro world od reki mi wymienili:)
     
  4. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak bym miał to bym nie pisał tematu...pytam się czy można to samemu jakoś zrobić co muszę dokupić :(
     
  5. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziękuję za szybką fachową pomoc :) to się nazywa profesjonalne podejście;/
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    srubokret to Torx 9 bodajze tylko z dziurka w srodku. rozkrec pada i przyklej do guzika dwa cieniutkie paski taśmy klejacej. mi pomoglo i nie czuje zadnej roznicy podczas klikania klawisza. pozdrawiam
     
  7. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przecież napisał, że upuścił, a gwarancja obowiązuje tylko wtedy, gdy coś się zepsuje z winy technicznej, a to czy upuścił czy samo się zepsuło łatwo sprawdzić.
     
  8. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co? to ma mi niby pomóc mi chodzi o klawisz RB
     
  9. davidzgierz8484

    davidzgierz8484 Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Jak zwykle znawcy sie wypowiadaja...MS przepuszcza wszystko - zamoczone, popękane, rozkrecane itd. Tylko trzeba miec GW. Dosyła sie foto paragonu. I po problemie. Tylko sie czeka ok 2 tyg ale dostaje sie noweczke z bateriami :D. A mysle ze sam nie zrobisz bo najprawdopodobniej sie urwało cos. A co to torxa to t8 z otworem.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    oczywiscie ze TO MA CI POMOC
    rozkrecasz, zdejmujesz ten caly badziew, dobierasz sie do guzika RB i na niego mozesz przykleic kawalki tasmy klejacej lub izolacji - bardzo mozliwe ze nie dociska ci bo sie obsunelo - ja tez tak mialem ze podczas upadku przestalo dzialac, trzeba bylo porzadnie grzmotnac w ten guzik zeby zaskoczyl. to przykleilem tasme i po sprawie. aha i zamiast szukac tego srubokretu to mozesz te bolce wyłamac jakims pilniczkiem czy plaskim srubokretem ale wtedy gwarancja idzie sie jeb*c
     
  11. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej rozkręciłem go i ok tylko 1 wyskoczyło trzeba było na miejsce dać...jak teraz to...no pada rozkręciłem i chce go na miejsce dać macie instrukcje obsługi jak go złożyć?
     
Wczytywanie...

Poleć forum