1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad ps2 w xboxie 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziko, Luty 5, 2011.

  1. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie beda.
     
  4. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
  5. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
  6. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    No pewnie że będzie inaczej by tego nie sprzedawali...?
     
  7. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    tak ale chcialbym miec pewnos czy ktos to testował. i jeszcze jedno pytanie czy majac juz ta przejsciowke bd mozna grac na dwoch graczy tzn dwa pady podlaczone bo gdzies slyszalem ze nie mozna. HELP!!
     
  8. anty004

    anty004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja bym był ostrożny.... koleś w treści pisze że to jest na Xboxa a w opisie ze do X360, wydaej mi sie, ze jak by to było do Xboxa 360 to by kosztowało 2-3 razy tyle,
    słuchaj, ja mam Xboxa 1 i kupiłem sobie podobną przejściówkę, żeby móc grać na Xboxie w gry z xboxa 1, to wygląda bardzo podobnie ... ryzyko jest
     
  9. Jacy

    Jacy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie do przedmiotu tej aukcji:
    Graj na XBOX360 Używając Pada z PlayStation2 !!! (1433274935) - Aukcje internetowe Allegro

    Jak pad od PS3 może działać na tej przejściówce skoro jest bezprzewodowy?
     
  10. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    właśnie nie wiem, dlatego sie pytam ale mnie to zastanawia czy ktos to testowal?
     
  11. drfdr

    drfdr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakoś tak :p http://img1.aukcjoner.pl/gallery/003275289/2_f.jpg
     
  12. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    obrazek jest ogromny nie powiem ;D
     
  13. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam kupiłem taka przejściówkę na pada ps2 Graj na XBOX360 Używając Pada z PlayStation2 !!! (1496726107) - Aukcje internetowe Allegro .Mam bezprzewodowego pada w x360 czy to sie da jakoś podłączyć, bo trudzę sie już 2 dzień . Wyczytałem że trzeba mieć na kablu ,oczywiście w aukcji nie ma o tym wzmianki /będzie negatyw/ Czy wystarczy że dokupię taki kabel do bezprzewodowego pada KABEL ŁADUJĄCY DO PADA XBOX 360-T7 CHOJNICE (1500266514) - Aukcje internetowe Allegro . proszę o pomoc!
     
  14. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Kabel ładujący nie wystarczy musisz mieć oryginalnego pada od m$. Oddaj to goffno a jak nie to negatyw że nic w opisie nie było. Ja na innej aukcji to widziałem i do usb podpinasz pada od x''a
     
  15. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to teraz się podku.... myślalem że dołożenie tego kabla rozwiąże problem a tu trzeba nowy pad na kablu. Chyba polecą kur.. przez telefon. Dzięki za odp .
     
  16. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy nikt nie próbował nie oryginalnego pada na kablu w połączeniu z ta przejścówką?
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie zadziala. Musi byc oryginalny kabel M$ na kablu.
     
  19. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki za odpowiedzi , mam ochotę skopać dup& temu sprzedawcy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum