1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad sie odlacza :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrKilljoy, Luty 1, 2010.

  1. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Witam!
    Nagralem sobie wlasnie Gears of War 2, wlaczam kampanie i po chwili wyskakuje mi komunikat ze "Kontroler odlaczony, podlacz kontroler i nacisnij A" Robilem juz kilka razy i ciagle to samo, zrestartowalem konsole i nadal tak sie dzieje. Na filmiku czy w menu tego nie ma dopiero jak zaczne grac :( Mial ktos taki problem? Dodam ze z innymi grami nie mam takiego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    naładuj akumulatorek do pada
     
  4. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    baterie ladowalem wczoraj nie sa wyczerpane
    Wogole teraz sie tak nie robi przemoglem sie i pochodzilem po tym szpitalu i teraz jakby coraz mniej razy sie tak robilo moze to jakas ryska na plycie....sam nie wiem, dam znac jak sie bedzie zachowywal ;p

    Wszystko dziala jak nalezy [na razie] i oby tak zostalo...Myslicie ze czego to mogla byc wina, plytki?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Slabe baterie. nie ufaj wskaznikowi. pewnie wylacza sie w momencie kiedy zaczyna wibrowac i wylacza sie bo sa na wykonczeniu. kup jakies zwykle i zobacz czy dalej tak jest.
     
  7. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Miałem tak samo w alone in the dark. Naładowałem baterie i działa.
     
  8. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    a ja mam podobnie ale u mnie jest inny problem, czasami jak za ostro "macam" joya to ta klapka od trzymania baterii odstaje lekko i w tym momencie trace kontroler. Sprawedź może u Ciebie jest to samo
     
  9. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    To nie macaj go tak. 3maj pada na lajcie i nie denerwuj się jak cie zabiją ;p
     
  10. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    sam dobrze wiesz jaki to stres ;)

    ale chodziło mi tylko żeby kolega sprawdził jak u niego to wygląda z tą klapką :p
     
  11. żaba

    żaba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja miałem to samo i nic nie pomagało odesłałem pada do MS i teraz wszystko si
     
  12. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie mam cos podobnego ale wszystko zalerzy jakie dam akumulatorki poprosu jedne mam chyba trochę grubsze a inne minimalnie cięższe i wtedy jest luz i mi się pad odłancza
     
  13. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Nie no, wskaznik ma nie dzialac? Przeszedlem kilka misji i jest dobrze. Watpie zeby to byla wina baterii.
     
Wczytywanie...

Poleć forum