1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad się wyłacza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzikrk, Styczeń 31, 2010.

  1. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Siema mam pada bez przewodowego 3 kreski baterii a czasami się wyłącza podczas gry wie ktoś co może się dziać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maryd

    Maryd Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze to styki do baterii w padzie.... tez tak mialem tylko , ze mi wogole sie wylacza juz , wyslij na gwarancje
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    ja mialem identyczny problem. zakleilem wejscie na baterie tasma i trzymał :D ale potem znowu,wiec kupilem akumulatorki microsoftu i działa.
    btw. ZAWSZE mi się wyłączał,jak w assasin's creed 2 skakalem do wody. zawsz wtedy " Podlacz ponownie kontroler"..
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wskaznik w dasu klamie, nie sugeruj sie nim. jesli przemiennie mrugaja diody na padzie to sa juz slabe baterie.
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Lepiej wyślij na gware, mój znajomy tak miał i mu przyjeli bez problemu, ale to było gdzieś ze 3 miechy temu.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ehh, wymien baterie i bedzie ok. Ale wy macie problemy.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4563
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak jak pisze DEXTER. Wskaźnik w dasu jest przystosowany do akumulatorków Microsoftu (wtedy dobrze pokazuje stan naładowania) Niekiedy zdarza się że na akumulatorkach AA dobrze pokazuje, chyba to zależy od akumulatorka, np. mi dobrze pokazuje na akum. AA.
    Jak diody na padzie migają na przemian czas na wymianę bateri/akum. :) Pad napewno jest sprawny :)
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spróbuj najpierw zmienić baterie
     
  10. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, zapewne masz slabe baterie. Ostatnio mialem ten sam problem. W jeden dzien mialem wszystkie kreski naladowania. Na drugi dzien po wlaczeniu konsoli pad pokazywal kompletne rozladowanie i co chwile sie wylaczal. Na trzeci dzien pad znowu byl calkowicie naladowany, ale po 15-20 min grania znowu zaczal sie wylaczac i wskazywal rozladowanie. Wsadzilem nowe baterie i jest ok.
     
  11. SurFace

    SurFace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Weź sprawdzi czy podczas grania ci sie baterie nie ruszają może te wtyki są za lużno i bateria ci goni jak ruszasz padem !
     
  12. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mozesz sprobowac multimetrem sprawdzic spadki napiec na ogniwach w czasie spoczynku moze twoj pad jak jest wylaczony pobiera baterie...
     
  13. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Ok dzięki chyba jednak coś z bateriami bo miga na przemian światełko od czasu do czasu. Ale jeszcze grają dziwne bo to panasonic są baterie wcześniej baterie firmy baterie wytrzynały z 3x+ więcej razy sorry za głupi topic i dzięki za pomoc. Trzeba zaopatrzyć się w p'n'c ;-D
     
  14. kaperos

    kaperos Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    PROBLEM Z PADEM (migające diody)

    Postanawiam odświeżyć temat. Problem wygląda następująco: Gdy włączam pada (wiadomo - bezprzewodowego) to pad załącza się ale po chwili się wyłącza. Próbując ponownie załączyć, na padzie wszystkie cztery diody załączają się na ułamek sekundy, przytrzymując przycisk załączający wszystkie 4 diody migają sobie niczym "stroboskop" - jak puszczam to znów pad jest wyłączony... Niekiedy jak próbuję załączyć kontroler (po jakiejś przerwie) to pad się załącza, świeci normalnie dioda 1 następnie migają na przemian diody 1+4 / 2+3 i znów się wyłącza - Pewnie jest to efekt słabych baterii lecz to nie koniec... Specjalnie kupiłem nowe bateryjki Energizer rechargeable (2450 mAh, tzw. akumulatorki) - dzieje się to samo... Zastanawiam się czy może te nowe Energizery trzeba naładować (choć wydaje mi się, że skoro są nowe to nie mogą być rozładowane...), jak myślicie?
    PS: Zasięg chyba nie ma tu znaczenia bo kontroler trzymałem z 5 cm od konsoli... Aha, na gwarancję pada nie dam bo kupiłem używaną całą konsolę...
    ... Proszę o pomoc :confused:
     
  15. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    akumulatorki nie są fabrycznie naładowane, naładuj je
     
  16. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Te kreski informujące o stanie baterii, działają tylko przy akumulatorkach od M$. Inaczej nie będzie pokazywało poprawnie, no i tak jak napisał wyżej. Fabrycznie akumulatorki nie są naładowane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum