1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad sie wyłącza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiwer, Maj 26, 2010.

  1. wiwer

    wiwer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!Mam problem z padem,wyłącza mi się podczas grania.Czy przyczyną może być jakaś aktualizacja?Chciałem pograć w UFC 2010 i wyskoczył mi komunikat że jak chcę zagrać w tą grę to muszę dokonać aktualizacji(aktualizacja była z płyty)i od tego momentu zaczeły się problemy z padem.Konsola jest przerobiona ixtreme 1.60.Czy ktoś miał taki problem ,czy jest to wina sprzętu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    może baterie ci siadają ??
     
  4. Moriu

    Moriu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A przy innych grach tak sie dzieje ? Spróbuj docisnonć klapke od bateri i sprawdź czy baterie sie nie kończa (świeca sie 4 diody na logu na padzie).
     
  5. wiwer

    wiwer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzę.Czasami odpowiedź faktycznie może być prozaiczna
     
  6. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a może za pad jest za daleko konsoli? ew. słabe baterie
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja miałem podobny problem bo jak się okazało baterie były "za krótkie". Po prostu przy mocniejszym wstrząsie klapka ruszała się i brakowało styku. Problem rozwiązałem kupując zestaw Play&Charge.
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    A czy przyciski na około "X" mrugają? 1 a 4, 2 a 3?
     
  9. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Baterie wyczerpane, to jest pewnie problem.
    Aktualizuje się gry, jak masz Live - ew. u mnie tak jest.

    Być może, złe baterie, zakup Play&Charge pomoże.
     
  10. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    OMG ciężko kupić nowe baterie? Jedna bateria 1,20zł. Jak są lipne baterie to czasem nie świecą się diody wokół przycisku XBOX GUIDE. Baterie, baterie, baterie. Update nie moze miec z tym nic wspolnego ;d
     
  11. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    masz moze kabel do pada? jak tak to go podepnij i zobaczysz co sie bedzie dzialo.
    - idz do jakiegos kumpla niech Ci pozyczy pada na jakies 5 min i sprawdzisz
    -baterie
     
  12. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Jak mamy Ci pomóc jeśli nie odpowiadasz na nasze pytania? Pojawiły sie chyba ze 3 pytania do Ciebie które mogą mieć związek ze sprawą, jeśli na nie nie odpowiesz to nic dalej nie poradzimy... no chyba że już wszystko jest ok
     
  13. mooncat

    mooncat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam play and charge kit (oryginalny) od półtora roku. jest stale podłączony przez USB do konsoli i w ogóle go nie odłączam . a gram dosyć dużo... działał bez zarzutu a od wczoraj pad regularnie i coraz częśćiej się wyłącza w czasie gry :mad: ( komunikat "podłącz ponownie kontroler" ). Potem albo sam się włącza albo ja wyjmuję akumulator i wszystko podłączam i jest chwilę ok...
    Zmieniłam pad na zapasowy i ten też się wyłącza. czy to znaczy , ze jest juz zużyty mój play&charge kit? czy wina konsoli ? Na ile miesięcy/lat wam starcza Play&Cahrge?

    obecnie światełko na P&C sie nie pali w ogóle, a stan baterii po przyciśnieciu środkowego przycisku, jest niby na 3 kreski... Czy to znaczy, że P&C do wymiany ? :( czy coś po prostu trzeba przeczyscić czy coś?
     
  14. Dragonir

    Dragonir Banned

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mooncat sam sobie odp. ..
    Co może mieć konsola do baterii lub akumulatora w dżojstiku pewnie ten play and charge kit padł porostu ..
     
  15. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A może moduł RF? W konsoli lub padzie. Sprawdź pada u kogoś innego, jak będzie działał, to można go wykluczyć.
     
  16. mooncat

    mooncat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to była wina p&ch, straszny szajs , no ale nie było ma innego wyjścia jak kupić nowy... teraz wszystko działa, chyba M$ specjalnie wypuszcza taki shit co się po roku psuje, żeby kupować co jakiś czas nowe :mad:

    @Dragonir: była jeszcze mozliwość , że np port USB konsoli padł czy coś i akumulator P&C prądu nie mógł pobierać, odpukać :p
     
  17. grzes139

    grzes139 Banned

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  18. sebpas

    sebpas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    ja tez bym na baterie stawial chyba ze kolega rzuca padem o sciany hehe i teraz cos niestyka :D
     
  19. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Problem został rozwiązany, więc panowie z góry - zgłaszam wasz post do moderacji za SPAM.

    Co do autora tematu, jeżeli masz coś do Microsoftu, zadzwoń do nich i powiedz prosto w nos. Kupiłeś play&charge shitowne na allegro to masz teraz problem.
     
  20. GryzekPL

    GryzekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    E tam " Graj i ładuj " jest przereklamowane . Kupiłem dwa i po 10 miesiącach
    musiałem grać z kablem podłączonym do konsoli przez cały czas bo inaczej
    pad się wyłączał .
    Najlepiej kupić zwykłą ładowarkę do baterii i pięknie wszystko śmiga .
     
  21. Bartek7

    Bartek7 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    baterie zmień ;] pad do śmieci
     
Wczytywanie...

Poleć forum