1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad uniwersalny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ogniok, Sierpień 15, 2010.

  1. Ogniok

    Ogniok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy podłącze do XBOX'a jakiś inny pad niż od X-a? Czy muszę to zrobić jakoś specjalnie czy po prostu podłączyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CrypearL

    CrypearL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Nie, musi to być oryginalny pad od Microsoftu. Żaden inny nie jest kompatybilny z iksem.
     
  4. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Nie musi być to oryginał. Ale musi być specjalnie pod x'a ( na opakowaniu jest o tym info). Zwykłe pady do pc nie podejdą.
    Pady innych firm mimo, że kompatybilne są raczej dużo niższej jakości zamiennikiem oryginalnego pada.
     
  5. kill diman

    kill diman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wystarczy kupić specjalną przepinkę są już takie dostępnei wszystko będzie działać
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up Te "przepinki" zazwyczaj i tak wymagają podłączonego pada więc mija się to z celem. Daj link do takiego sprzętu.
     
  7. kill diman

    kill diman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam teraz dokładengo linku ale napewno widziałem taki sprzęt
     
Wczytywanie...

Poleć forum