1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad wl/wyl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sala8, Sierpień 3, 2010.

  1. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Jesli zly dzial prosze o przeniesienie.

    Wiec ogladam na xboxie filmy tzn anime odcinek po 20 min. I zeby wl. nastepny musze wlaczac pada i on jak idzie odcinek po pewnym czasie sie wyl. Jak ta w kolko bede go wlaczal i wyl. Moze sie cos stac z nim ?

    Da sie jakos ustawic aby samo sie przełączało ? odcinek sie skonczy i nastepny zeby zostal puszczony automatycznie.

    Da sie ustawic aby Pad sie np. sam wyl. po godzinie gdy go nie dotykam ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Pad przynajmniej mój wyłącza się po ok. 15/20 min, nigdy nie sprawdzałem. A co do oglądania to jak będziesz tak robił, no nic mu się nie stanie. :)
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    pad sam sie wyłacza ,jak sie go nie używa żeby oszczedzać baterie
     
  5. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    No to ja też wiem :) Wie ktos moze ? Jak ustawic aby automatycznie sie zmienialy po skoczeniu odcinki ..
    I czy da sie przedluzyc czas aby sie pad nie wyl. sam ?
     
  6. trayman

    trayman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Ale po co ci to? Naturalna kolej rzeczy, że pada się włączą po to, żeby go w końcu wyłączyć, więc co niby miałoby się zepsuć? Daj spokój.. :p
     
  7. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    1.Tak jest zewszystkim tv itp. Ale jak ciagle wl. wyl. co chwile to moze sie cos stac . przynajmniej jest obawa ;D
    2.Musze go ciagle wl. i siegac po niego wiec wolalbym zeby samo sie przelaczalo jak ktos wie to pisac :)
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Samo ci się nie przełączy, xbox to nie kino domowe. Zrozumcie to proszę...
     
  9. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Dobra a jeszcze mam jeden problem. Gdyz sciaglem sobie odcinki no i na xboxie przez pendriva ogladam. I teraz dlaczego jeden da sie ogladnac a drugiego nie ? Pisze brak kodera dekodera odpowiedniego.. Nie rozumiem tego
     

Poleć forum