1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad-wyłącza się

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gembol, Styczeń 14, 2009.

  1. gembol

    gembol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mój pad przy mocniejszym poruszeniu go wyłacza się. To chyba wina klapki, poniewaz gdy ją przytrzymam pad działa bez zarzutu. Da się cos z tym zrobic? Od razu wysyłać do M$? Czekam na rady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Zadzwon na M$ HOT LINE i zgłos jej ten sam problem i opisz co sie dzieje. Prawdopodobnie dostaniesz nowego pada do domu pocztą za free a tego sobie zostaw na rezerwe :)
     
  4. gembol

    gembol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze mówiąc mam drobne wątpliwości czy pad jest oryginalny ;| Ma hologram M$, wszystkie klaiwsze wyglądaja identycznie, logo jest dobre. To co mnie niepokoi to inny kolor u podstawy pada( zamiast szarego, metaliczny srebrny), inna elektronika pod klapką na baterie i ofc Made in China :D Pada kupiłem od firmy r2pol. Macie jakies dosw. z tą firmą? Oryginały sprzedają czy podróby? Pozdro.
     
  5. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Kod:
    http://x360iso.org/aktualnosci/2235-nowy-kontroler-dla-xboxa-juz-w-produkcji-2.html
    Piąty post od góry
     
  6. gembol

    gembol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie takiego mam ;] Dzięki szczyl ;]A z klapką narazie radzę sobie wkładając kawałeczek papieru pod klapkę . Do M$ może zadzwonię . Pozdrawiam.
     
  7. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Jak kupiles od kogos innego a nie jest to org. z konsoli to mozesz probowac ;)

    a noz widelec sie uda ;)
     
  8. szerdzio

    szerdzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    a może to sprawa baterii spróbuj je wymienić.
     
  9. doktorproktor

    doktorproktor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam pytanie czy pad od komputera firmy logitech jest nowy na rynku czy jest szansa żeby działał na x 360 ?
     
  10. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Odświeżę troche temat. Mi natomiast pad wyłącza się w RDR kiedy np. mnie zabiją. Dzisiaj natomiast wyłączał mi się po 2 sek. gdzieś po 3 razy.Poziom baterii mam na 3 krechy (tak pokazuje konsola)a i pad specjalnie nie świruje diodami. Miał ktoś taką sytuację? Jak tak to co zrobiliście?
    PS: Dodam że pad został kupiony w zestawie z konsolą
     
  11. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Moim zdaniem baterie padają :) Xbox nie zawsze pokazuje prawdziwy stan baterii
     
  12. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ale niby pad nie pokazuje że sie rozładowują. Ale tylko mam ten przypadek w RDR w niczym innym
     
  13. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie odkopuj starych postów
    jak nie masz oryginalnego akumulatora od microsoftu
    tylko innego producenta akumulatory to nie patrz na kreski stanu naładowania
    tylko naładuj akumlatorki rozłacza ci na wibracjach pada bo wtedy silniczki pobieraja więcej prądu
    lub naciąg sprężynki w padzie bo akumulatorki sa krótsze o 1mm
    albo graj tak żeby cię nie zabijali :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum