1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad x360 Slim do x360 Elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJDIDO, Sierpień 21, 2010.

  1. DJDIDO

    DJDIDO Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    tam gdzie się świat kuńczy ;)
    Witam!
    Mam takie troszeczkę banalne pytanko, czy najnowszy pad z X360 Slim wykryje mi go w x360 Elite. Chodzi mi o pad bezprzewodowy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak to jest ten sam pad tylko że z czarnymi wykończeniami
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak każdy pad jest taki sam. Jak dokupujesz pad to też nie wiadomo z jakiej wersji konsoli.
     
  5. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    tak nie ma różnicy jaki pad , ważne żeby był od x360
     
  6. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    to tak samo jak byś sie zapytał czy biały pad od arcade ,premium będzie działać w elitce gdzie są czarne pady
    od kiedy slim ma przewodowego pada.
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    robilem kumplowie dasha x 3 i moj pad z elite nie pasowal i nie mogl sie polaczyc z x360 z zasilaczem 175 to chyba byl falcon bialy
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystkie pady sa kompatybilne. Pamietaj ze musisz je zsnychronizowac.
     
  9. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Każdy pad Ci będzie działał, nie zależnie od wersji konsoli
     
  10. kempes

    kempes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Banalne pytanie mogłeś pomyśleć że np pad do ps2 fat pasował do ps2 slim albo ps3 do ps3 slim w konsolach pady zawsze sa te same tylko konsole inne np mniejsze
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    67
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    77
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    137
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    141
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    159

Poleć forum