1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad Xbox 360 z Pc pod Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xxxSephiroxxx, Czerwiec 4, 2013.

  1. xxxSephiroxxx

    xxxSephiroxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam...

    Mam pytanko posiadam pada Od Xboxa 360 lecz wersje pod Pc (bezprzewodowy) wiadomo wygląda identycznie jak ten od Xboxa i teraz pytanie ,czy będzie działał z Xboxem 360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pestek1771

    pestek1771 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tuchola
    Z tego co wiem nie ma padów pod pc tylko właśnie te z iksa się podłącza.

    Wysłane z mojego GT-I9000
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Na pewno się da, oczywiście jeżeli to oryginalny MS :D
    Komplety do PC padów z X'a były sprzedawane tylko z tymi modułami do odbierania.

    Zsynchronizuj pada z PC z Xboxem i już.
     
  5. xxxSephiroxxx

    xxxSephiroxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Pad jest identyczny Tylko ma moduł do podłączenia na USB do PC i to jest na pewno oryginał:) synchronizacja polega na trzymaniu tego małego przycisku na padzie pomiędzy LB a RB?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie tak, a na konsoli w wersji SLIM taki przycisk obok portów USB od frontu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum