1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad xbox one

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez paxmack, Listopad 20, 2014.

  1. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Zupełnie nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat, więc wylądował tutaj. Otóż mam pytanie. Po podłączeniu do PC pada i zainstalowaniu sterowników, w jaki sposób mogę sprawdzić jego działanie? Przetestować czy na trigerach działają wibracje, czy w ogóle są wibracje itp.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
  4. portek

    portek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak podłączysz pada do kompa to zacznie ci wibrować,czyli ready oczywiście sterowniki muszą być
     
  5. mati27

    mati27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pozwolę sobie nie zakładać nowego tematu a zadać pytanie już w tym istniejącym. Czy da się padem z xone połączyć bezprzewodowo z pc? Wiem że po kablu się da ale to nie dla mnie, mija się z celem, tv za ścianą obok. Przy x360 nie było problemu bo wystarczyło dokupić odbiornik, jak owa sytuacja przedstawia się w przypadku pada z one?
     
  6. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miałem ten sam problem i nie dałem za wygraną dzwoniłem do MS USA i oczekiwałem odpowiedzi, a oni przekierowywali mnie z departamentu do departamentu... Xbox, Xbox live, Win live (tu był tylko komunikat, że już nie istnieje .)..... aż po 2:30 wydzwaniania (przez skype to i tak było free) zadzwoniłem do Xbox Canada i pierwszy konsultant powiedział, że nie można półki co, że nie dostali info czy te pady są na radio, bt czy wifi ale mogę podac maila i dostanę info jak tylko coś sie zmieni w tej sprawie :D

    Jak ktoś bedzie miał problem z windą lub xboxem to niech nie traci czasu na MS USA tylko odrazu dzwoni do Kanady :D, a juz na pewno nie do PL bo od nich to się nic nie dowie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum