1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pad xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal123s, Listopad 22, 2009.

  1. michal123s

    michal123s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    witam
    mam problem z padem w czasie grania pad tak jak by sie stal dla lewo recznych zawsze sie sterowalo gałką kierunku prawa ręka a teraz cos się pokopało i dziala z lewej strony chodzi tak w wszystkich grach i w menu xboxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Joker-Night

    Joker-Night Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    :) hehe naprawdę pierwszy raz się z takim czymś spotykam , dziwny problem . Może ustawienia konsoli , reset konsoli , a może pad siadł :( . Pozdro
     
  4. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może usunięcie cache pomoże, albo spróbój podłączyć pada do innego xboxa i zobacz czy jest tak samo.
     
  5. michal123s

    michal123s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    usunięcie cache pomoglo wszystko jest tak jak kiedys ale teraz polowa gier mi nie chodzi bo wymagaja aktualizacji a nie mam xboxa do netu podłączonego co mozna z tym zrobic
    dzieki za info
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Zaktualizować z pendrive albo z płytki z update. Jest gdzieś poradnik na forum.
     
  7. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, zapomniałem uprzedzić żę usuwając chache tracisz aktualizacje do gier, ale wtedy i tak powinny się uruchomić. Nie wiem jak z sejwami. S próbój napierw zauktalizować dasha ta jak kolega napisał wyżej.
     
  8. siomal

    siomal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Gry powinny chodzić bez aktualizacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum