1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcin Bugajski, Lipiec 24, 2014.

  1. Marcin Bugajski

    Marcin Bugajski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jazowsko, Poland
    Siemka
    Posiadam pada od xboxa 360 do pc i ostatnio zepsuły mi się spusty lt i rt. Bardzo mnie to wkurza bo jak gram np. w fifę to niemoge nawet dosrodkowania góra albo normalnego podania.
    Jak mam naprawić pada?
    Dodam ze mam go dopiero niecały rok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Oddaj go na gwarancję jak jeszcze masz.
     
  4. Marcin Bugajski

    Marcin Bugajski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jazowsko, Poland
    Wiem tylko to moze byc spowodowane z mojej winy poniewaz rzucilem nim o sciane ale po tym jeszcze wszystko działało.
     
  5. Marcin Bugajski

    Marcin Bugajski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jazowsko, Poland
    Jeszcze jedna informacja gdy wchodze w settings pesa sprawdzic czy przyciski działają to rt nie wykrywa. Czasami wykryje go na chwilke ale pozniej to samo
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli nie posiada z zewnątrz pęknięć itp śladów oddawaj na GW jeśli ja posiadasz. Następnym razem nie rzucaj padem o ściany wyłącz konsolę jak gra nie idzie i idź na dwór :)
     
    1 osoba to lubi.
  7. Marcin Bugajski

    Marcin Bugajski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jazowsko, Poland
    Własnie slad jest ale po stronie lb i lt a one poprawnie działaja
     
Wczytywanie...

Poleć forum