1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad z ixa na pc

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tomcio83, Czerwiec 20, 2015.

  1. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    Witam!!! szukałem troszeczkę po necie jak podłączyć pada z ixa pod pc. Znalazłem jakiś adapter aby podłączyć bezprzewodowo pod pc. Zakupiony zainstalowany światełko zielone świeci to teraz trzeba sparować pada z tym adapterem wciskam przycisk w odbiorniku "mruga" , wciskam w padzie "kręci się" no i to by było na tyle nie chce się sparować ze sobą. Przegrzebałem neta jakiś plik gdzieś naforum instalacyjny trzeba wgrać ---> wgrałem i dalej nic. SZLAK by to trafił. Kupiłem kabel do ładowania Play&coś tam na stroni microsoftu pisze że można za jego pomocą podłączyć zakupiłem podłączyłem .....SZLAK by t trafił kółko się kręci pada nie widać . Ma ktoś jakiś pomysł. Wiem najlepszym pomysłem kupić oryginalny przewodowy podobno działa jak każdy inny dedykowany do pc. Ale może miał ktoś podobny dylemat i go rozgryzł. Za wszelkie pomocne odp z góry dziękuję.Zapomniałem dodać że sterowniki z microsoftu ściągnięte pod pada bezprzewodowego jak i przewodowego , zainstalowane.
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 20, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    U mnie śmiga bez sterowników, jaka windoza ?

    W tym samym czasie trzymasz te przyciski od parowania ?
     
  4. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    win7 64bit , naciskam raz na padzie raz na tym odbiorniku ew. odwrotnie tak jak w xboxie 360.
    Teraz wciskałem razem i nic to nie dało.
     
  5. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Przytrzymaj trochę dłużej i to i to.
     
  6. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    Szczerze powiem poddałem się . Poszedłem i zakupiłem sobie pada oryginalnego na kablu. Wsadziłem kabel w usb i gotowe. Działa we wszystkich grach. Kabel jak dla mnie bardzo długi i musiałem go związać bo plątał mi się tu i ówdzie ;) kabel ma 2,7m. Pozdrawiam
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1260
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kabel ten służy tylko do ładowania pada :) A gdzie kupiłeś odbiornik ?
     
  8. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    odbiornik kupiłem na allegro.pl
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1260
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niestety na allegro jest masa zamienników i mogłeś trafić właśnie na taki a ciężko jest je rozróżnić bez szczegółowej analizy.
     
  10. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    Znając mojego pecha pewnie tak było a i pewnie tak jest. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Kabel mi nie przeszkadza a przy okazji mam pada 3 pod ixa ;)
     

Poleć forum