1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad z marketu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Tommy47, Czerwiec 17, 2010.

  1. Tommy47

    Tommy47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    witam

    czy do XBOXa można podłączyć zwykłego pada z marketu za 20zł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko oryginalne M$, lub podróbki (mało ich jest). Takiego jak do pc nie wykryje nawet.
     
  5. charlie15p

    charlie15p Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie polecamza 20 zł . Tydzień i do kosza .
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    ale takiego pada nawet nie podłączysz Charlie
     
  7. charlie15p

    charlie15p Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Może i tak . Nigdy bym takiego nie kupił . Raz miałem w ps2 . Chłam
     
  8. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    weź wyjdź i nie wracaj człowieku skąd ty żeś się urwał ?? od początków xboxa 360 wiadomo było że tylko oryginalny od MS działa lub podróbka MS a nie żadne logitechy
     
  9. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Nie psuj chłopakowi marzeń :D
    A pad niestety tylko oryginalny microsoftu :( kiedyś chciałem z qmplem pograc we 2ch to on swojego pada przyniósł i nie działał niestety.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ManyPL
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    289
  2. Tobah1990
    Odpowiedzi:
    620
    Wyświetleń:
    44852
  3. Bzyk144
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1502
  4. bazio13
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    228
  5. freeman94
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    596

Poleć forum