1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad z xbox360 pod PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pineko, Lipiec 13, 2010.

  1. pineko

    pineko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pada mam kupionego z adapterem( wireless). Działa normalnie w grach które wspierają tego konkretnie pada(np. Race Driver: GRID). Ale co zrobić aby ten pad działał w dowolnej grze? Np. Trine?
    Ponieważ tam w ogóle nie widzi tego pada.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Franke777

    Franke777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    też miałem ten problem. ;] no niestety trzeba znaleźć jakiegoś moda do danej gry żeby chodziła pod pada
     
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    niektore gry nie są przystosowane do pada.
     
  5. BRuMie

    BRuMie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grałem w Trine na padzie, wystarczy w opcjach sterowania zmienić kontroler na pad, czy jakoś tak... : )
     
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    był kiedyś taki program co podmieniał klawisze w grach ale nie pamiętam nazwy
     
  7. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Pad od Xbox'a powinien działać jak zwykły pad. Grałem w Star Wars BattleFront i Resident Evil 4 na PC normalnie. Trzeba go dobrze ustawić w Panelu Windowsa lub w grze.

    Pozdrawiam.
     
  8. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Jest parę programów w których możesz się pobawić w przypisywanie klawiszy do pada jeżeli ci bardzo zależy, tj. JoyToKey lub MotionJoy (chociaż ten program to chyba do PS3)
     
  9. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    Kiedyś u kolegi grałem w jakąś gre (na padzie od xboxa) co nie działał właśnie pad ale on przez jakiś program to zrobił .Jak przypomne nazwe to napisze.
     
  10. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    No właśnie wiem, że też są jakieś emulatory na pada x360... Mój kumpel tak grał w CS'a na kompie :D
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
  12. pineko

    pineko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Okazało się, że wystarczy włączyć pada przed włączeniem gry. Więc problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.
     
  13. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Przepraszam że się wcinam w temat, ale mam pytanie związane z tematem.

    Ja mam natomiast pada kablowego. Działa na wszystkich grach PC oprócz MW2. Czy grał ktoś w niego przez PC na padzie? Jest jakiś sposób żeby zadziałał?
     
Wczytywanie...

Poleć forum