1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez YokaPL, Grudzień 11, 2012.

  1. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam jestem posiadaczem dwóch konsolek xbox360 problem polega w tym ze niedziala mi pad bezprzewodowy na jednym nie che wogole łaczyć sie z konsola(naciskalem ten guzik na przednim panelu do laczenia pada) a na drugiej dzialal ale jak podlaczylem do neta i zaktualizowałem konsole to pad przestał sie łaczyćpróbowalem wszystkich sposobow i nic pad łączy sie na 1sek i traci łacznosc baterie nowe kupilem i nic a nie chce wydawac na nowego pada.Pad to Datel Wildfire2.Nie wiem może to wina aktualizacji jestem juz bezradny help !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Pad się w ogóle włącza? Może koszyk na baterie nie styka, też tak miałem.
     
  4. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pad się włącza klikam żeby wyszukało konsole i na konsoli też klikam żeby połączyć się z padem.A jak jużsie polączy to tylko na 1sekunde i rozlacza a na kablu nie dziala wogole.Ale przed aktualizacją dzialalo wszystko wczoraj zrobilem aktualizacje i juz nie chce dzialac. Jakaś blokada na nieoryginalne pady do xbox?
     
  5. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Jak na mój gust to pad fiksuje, nieoryginalny to może być coś nie tak. Albo w konsoli synchronizacja nie chodzi. Pożycz od kogoś pada i spróbuj podłączyć. Jak się połączy, to znaczy że twój pad fiksuje, a jak nie no to wina konsolki.
     
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    oryginalny pad dziala synchoronizuje sie ale jak pisalem przed aktualizacja pad dzialal i zaraz po aktualizacji nie chce sie laczyc. Mam dwie konsole jedna mialem juz zaktualizowana a jedna nie na tej zaktualizowanej nie dzialal a na drugiej dzialal a po aktualizacji tej drugiej nie dziala.Mozliwe jest ze M$ zrobil blokade na pady Datel Wildfire 2 ? B oczytalem ze M$ pozwal ich za to ze podrabiaja pady do konsoli i do gier typu strzelaninki takie mody jak turbo fire stosowali no i ja wlasnie takiego pada posiadam
     
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    No więc jeśli ktoś stosował mody to M$ spokojnie mógł wyłączyć obsługiwanie pada tego typu przez konsolę. Kup oryginalnego pada.
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Te pady dawno blokowal jeden z ostatnich dashow co nie bylo tajemnica. Na xboxie to raczej orginalne akcesiora i to od ms
     
  9. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli zostaje mi jedynie kupno nowego pada :/ No trudno dzięki za pomoc
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    ms przyblokowal jakies pady nie oficalne. To dawno juz .jak rozlacza to wiadomo ,ze tak jest i kup orginalny padl na allegro od 50zl
     
  11. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A jak bym wgarl starsza wersje dasha ? podzailalo by ?
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie wgrasz niższej niż masz.
     

Poleć forum