1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pad

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maderfaker, Styczeń 2, 2010.

  1. Maderfaker

    Maderfaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    .
    Czesc mam taki problem,ze kupilem konsolke i po 1 tygodniu troche mi pad szwankuje (zacina sie x) i moge teraz zadzwonić do na gwarancje żeby mi nowego przysłali i od tego czasu dopiero bedzie gwarancja mijać? bo jeśłi tak to mógł bym wycisnąć 2 pady skoro za 1 razem nie proszą o tego zepsutego :DD prosze o fast odp.

    ps.szukalem takiego tematu i nie bylo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gwarancja się liczy od dnia zakupu konsoli
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    O ile ma się paragon lub fakturę . Jak tego nie ma to liczy się od daty z tyłu konsoli . Na akcesoria jest 1 rok . Na konsolę 2 lata . Na RRoD 3 lata .
     
  5. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam paragon i zarejestrowałem się na xbox.com bo tak mi poleciła babeczka z M$ i powiedziała ,że mogę się zarejestrować na www ale tez mogę sobie skserować paragon gdyż z takich miejsc jak media markt itp lubią wyblaknąć...A po za tym i tak w oknie na xbox.com wychodzi mi do kiedy mam ważną gwarancje itp...
     
  6. Maderfaker

    Maderfaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    .
    a można 2x razy pada wymienic? np ze 2 razy mi sie zepsol?
     
  7. BOGDANiZER

    BOGDANiZER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    A masz gdzies napisane, ze mozna tylko raz wymienic?
    Mozesz oddac tyle razy ile sie zepsuje :x
     
  8. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołącze się do pytania, czy jeżeli mam sflashowaną konsole a popsuje mi się pad to jak będzie z gwarancją ? Wiem, pytanie debilne ale ciekawi mnie to.
     
  9. Menavodi

    Menavodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie
     
  10. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A flas***esz napęd czy pada? ... Oddajesz na gwarancję pada a nie konsolę.
     
  11. Maderfaker

    Maderfaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    .
    do dziękuje za pomoc ;p jesli ktos ma problem związany choc troche z tematem mozna tu pisac zamiast robic nowe tematy :)
     
  12. MichalW91

    MichalW91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    mam problem z padami.Zakupiłem nowe akumulatorki ENERGIZER.Włożyłem do padów a tu nic,tylko w jednym zapala sie na sekundke kołeczko.Probowałem na rożnego typu bateriach lecz cały czas jest to samo.Problem zaczął sie po wyładowniu baterii które były dołaczone do nowych padów.Czy to wina tych pojemniczkow na baterie?
     
  13. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zobacz czy w pojemniczku na baterie na druciku ktory styka sie z bateria nie ma zadnego rdzawego nalotu, moze to jest przyczyną , jak jest polecam patyczek do uszu nasączony wd40 badz jakims alkoholem
     

Poleć forum