1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VESPERUS v2, Luty 6, 2010.

  1. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Oryginalny PAD co chwilę się wyłącza a nowy kupiony osobno nie co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Acerek

    Acerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    Zaśpiewać Makumbe skacząc dookoła stołu,a tak na serio to tylko na gware!
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Prawdopodobnie plecaczek Ci odpada od pada. Przyklej taśmą chwilowo i zobacz czy to samo.
     
  5. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Banał: a baterie sprawdzałeś? :p
     
  6. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    bateria jest nowa
     
  7. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Jak masz drugi to oddaj na gwarę,po co się bawić w przyklejanie akumulatorków czy w inne rzeczy skoro można oddać na gwarę:)
     
  8. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    a jakiś inny pomysł od gwarancji i taśmy ?? może jakoś od środka ??
    Bo gram z bratem częściej niż sam
     
  9. Makaveli170

    Makaveli170 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Kup nowe baterie i sprawdź, bo może zepsute baterie kupiłeś tak jak ja kiedyś.
     
  10. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    A no tak jak w kiosku kupiłeś to mogą być lekko zmrożone.
     
  11. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    weź kup jakieś baterie duracell, przyklej ten plecaczek i spróbuj grać, tylko podczas gry nie ruszaj padem. Jak to nie pomoże to serwis, bo być może coś się zwaliło i pad bierze za dużo energii...

    PS. Jak włożysz nowe baterie to sprawdź w dashu ile kresek pokazuje
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wskaznik w daashu pokazuje poprawnie ntylko przy uzywaniu akumulatorow MS.
     
  13. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Tez tak mialem i ten "pojemnik" z bateriami docisnalem i bylo dobrze...
     
  14. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Ok zrobię tak jak mówicie
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Spróbuj na akumulatorkach AA są trochę grubsze niż baterie AA i powinno być ok :)
    Po prostu trafiłeś na felerny pojemniczek :)
     

Poleć forum